Koleksi Gambar Orang Sanggup Buat Apa Saja Untuk Gambar Yang Cantik

Hanya di Facebook saja, 1.2 juta foto dimuat naik setiap saat. Tetapi hanya sebahagian daripada mereka menjadi hits. Bukan kerana nasib, tetapi juga kerja keras yang memerlukan persiapan yang panjang. Foto-foto itu adalah hasil karya sebenar kerana kadang-kadang anda tidak mempunyai peluang kedua untuk menangkap gambar tersebut.

Dahkebelum menyusun gambar luar biasa dari seluruh dunia untuk memberi inspirasi kepada anda.

1. Bangunan Pisa senget.

2. Tengok betul² bukan ombak tu.

View this post on Instagram

The cold doesn’t bother me anyway.

A post shared by ChrisBurkard (@chrisburkard) on

3. Relationship goal ni.

4. Terbang.

5. Cantiknya efek dia.

6. Ermmm…

7. Let me catch the moon for you.

8. Sangat kreatif.

9. Kehidupan mereka tidak bosan.

View this post on Instagram

Safari was flippin’ amazing!

A post shared by Louis Cole (@funforlouis) on

10. No risk no gain.

11. Need to be inspiring.

12. Real Aquaman.

13. Mungkin kita semua boleh terbang.

14. Macam mana dia berdiri tu.

15. Agak² berapa kali shot la diorang ambil ni.

 

Dah like ke belum gais?