Koleksi Gambar Dimana Logik Tak Digunakan

Sebaik sahaja orang berhenti mengikut logik, kekacauan akan bermula – pereka menjadi gila, orang mula membuat perkara gila, dan menghasilkan ciptaan yang luar biasa.

Kepala Paip tidak mampu untuk menyimpan semua gambar ini, kami perlu berkongsi kompilasi foto-foto yang sangat pelik kepada korang.

Koleksi Gambar Dimana Logik Tak Digunakan

Enjoy!

1.Patung berkepala manusia.

2. Kepala Paip untuk semut? hihihi..

3. Sejuk sangat ni sampai tutup kepala pun macam tu.

4. Tembikai ni tiba2 keluar buih. tak logik betul.

5. Sekurang-kurangnya dia takkan rosak.

6. Mangkuk tandas untuk kencing.

7. Bila bosan datang melanda, benda tak logik ni lah jadinya.

8. Ada makanan dekat kasut boot.

9. Macam mana mata dia boleh tumbuh macam tu? tak logik betul.

10. Utamakan keselamatan.

11. Pintu ini boleh jadi motivasi untuk kurus.

12. Penting sangat ni nak buat call masa ni.

13. Pencuci mulut ni nampak tak menyelerakan.

14. Mungkin diorang tak faham konsep  vegetarian.

15. Apa yang cuba di eja pada buku ni?

16. Arrghh..sakit betul mata. Tak logik betul.

17. Siapa la yang buat kesilapan ni.

18. Masih ingat lukisan kereta ni masa kecil? ini realitinya.

19. Berak separuh ja?

20. Kepala Paip lagi..adoii la..tak logik betul design macam ni.

21. Bila tak cukup kajian.

22. Kalau nak tengok pandangan dalam sudut yang berbeza.

23. Stairs to nowhere.

24. Kena duduk bercangkung baru ok kot ni.

25. Boleh nampak effort untuk buat kerja lebih tu.

26. Instead alihkan je jam tu, diorang sanggup bengkokkan paip tu.

27. OKU? no problem.

28. Nak menghabiskan masa berjalan? inilah dia.

29. Hotel ini ada tempat duduk yang sangat mustahil untuk capai.

30. Nak pegi mana tuuu..

31. Aah ye..elok sangat la tu.

32. Tumpang lalu kejap.

33. Hanya pada yang berani. Kepala Paip.

34. Tapi kenapa…

35. Kena ada skill nak parking kereta dalam garaj.

36. Kereta anda pasti akan selamat.

37. Walaupun dekat , tetap jauh.

38. Boleh dapat pemandangan yang cantik kalau anda dapat sampai ke balkoni ini.

39. Tiba2 risau nak naik kereta api.

40. Jangan risau, OKU hanyalah sekadar gelaran.

41. Cantik betul laluan ni.

42. Motif?

43. “Macam mana nak ke bilik bawah tanah? Ikut tangga tu. Tapi……”

Pat pat siku lipat, belanja LIKE cepat-cepat.