Adakah Ini Keturunan Pontianak? Ibu Dan Anak-Anak Perempuannya Akan Menggoda Seluruh Dunia Dengan Kecantikan Mereka

Kita semua bermimpi untuk kelihatan muda walaupun ketika kita berumur, dan kita melakukan apa sahaja untuk mencapai kulit yang lembap dan bercahaya yang selalu kita inginkan. Kami mengekalkan produk penjagaan kulit ke muka kami sehingga kami melupakan satu perkara penting dalam kehidupan untuk menghidrat kulit kami – air!

Itulah rahsia penampilan muda ini, seolah-olah mereka telah menemui air mancur belia ketika kami berusaha keras.

Reka bentuk dalaman dan blogger fesyen Lure Hsu telah mengejutkan berjuta-juta orang dengan penampilannya yang muda pada usia 41 tahun, tetapi tidak lama sehingga orang menyedari dia bukan satu-satunya dalam keluarga yang melihat separuh umurnya.

Adakah Ini Keturunan Pontianak? Ibu Dan Anak-Anak Perempuannya Akan Menggoda Seluruh Dunia Dengan Kecantikan Mereka

Dua adik perempuan Lure, Fayfay, 40, dan Sharon, 36, kedua-duanya juga kelihatan seperti mereka masih belajar.

Rupa-rupanya, adik-beradik itu mendapat gen muda mereka daripada tidak lain daripada ibu mereka, yang merupakan penari yang telah bersara. Dia boleh disalah anggap sebagai kakak kepada anak perempuannya tetapi dia sebenarnya berusia 63 tahun! 4 wanita itu dipanggil ‘keluarga usia beku’ oleh media Taiwan.

Walau bagaimanapun, air bukan satu-satunya kunci kepada penampilan muda mereka, sayur-sayuran juga memainkan peranan besar! Lure menunjukkan pentingnya untuk melembapkan kulit anda,

“SEKALI KULIT ANDA MEMPUNYAI AIR YANG MENCUKUPI, ANDA TIDAK PERLU BIMBANG TENTANG PENUAAN DAN KEDUTAN.”

Fayfay juga mengesyorkan untuk minum banyak air termasuk segelas air suam setiap pagi.

“SAYA TELAH MELAKUKANNYA SELAMA LEBIH DARIPADA SATU DEKAD. SAYA MINUM 350 ML HINGGA 500 ML.”
Berikut adalah lebih banyak imej mereka untuk meyakinkan anda bahawa air dan sayuran dapat membantu anda untuk menjadi lebih muda!

LURE HSU, 41

FAYFAY HSU, 40

SHARON HSU, 36

Kini anda tahu rahsia-rahsia mereka, anda lebih baik mula mengisi botol air anda jika anda mahu kelihatan muda dan mempunyai kecantikan mereka!